Bokmässan 2015

Bokmässan 2015

Går till historien som den tråkiga mässan. Själv var jag besökare, min bok är nämligen inte klar och hade redan på förra mässan beslutat att inte vara med i år. Som besökare ångrade man sig. När man varit med i tre år i rad så var det tråkigt att vara besökare trots några riktigt bra möten. I år kallades mässan kändismässan och på sociala medier cirkulerade frågor som finns det författare på bokmässan. Frågan var befogad för de flesta som släppte böcker var inte etablerade författare utan kändisar. Det var i varje fall kändisarna som fick rubriker och mediautrymme. Kanske var det därför de etablerade författarna störde sig. Men Leif GW var kolugn, det enda som hetsade upp honom var den nya Millenium-boken som han sågade rakt av samtidigt som han sa att Stieg Larsson gråter i himlen. Det stämmer säkert. Här kommer lite bilder…

2015-09-25 at 14.17.44

Mannerström: Jag förstår varför folk inte äter hummer. Tengby: Jaha, varför då. Mannerström: Jo de försöker tillaga en festmåltid på en fryst hymmer som de hittat i sin närmaste butik. Vet du vad man ska göra med en fryst hummer? Tengby: Nej Mannerström: Man ska slänga den. Fryst hummerska man aldrig använda, köp en riktig färsk!
Mannerström: Jag förstår varför folk inte äter hummer.
Tengby: Jaha, varför då.
Mannerström: Jo de försöker tillaga en festmåltid på en fryst hymmer som de hittat i sin närmaste butik. Vet du vad man ska göra med en fryst hummer?
Tengby: Nej
Mannerström: Man ska slänga den. Fryst hummerska man aldrig använda, köp en riktig hummer, en färsk!
En gammal Jan Mårtensson.
En gammal Jan Mårtensson.
Leif GW
Leif GW
Jan G har bråttom.
Jan G har bråttom.

2015-09-25 at 14.09.31 2015-09-25 at 17.31.26

0 Shares